visionbv.nl

Visie is de kunst van het zien van het onzichtbare

Blog

Zaken die je moet hebben thuis

Dubbele wastafel

Iedereen wilt leven met de hoogste levenskwaliteit mogelijk. Er zijn gelukkig vele items die onze levensstandaard kunnen verhogen. In deze blog zal ik kijken naar welke items je echt nodig hebt in je huis.

Lichtwekker

Het moment dat je wekker afgaat wordt door de meeste mensen niet gezien als het leukste moment van de dag. Vaak hoor je de harde piep en wil je niet opstaan. Als dit het geval is kan je overwegen om een lichtwekker te kopen. Deze wekker maakt geen vervelend piepgeluid, maar wekt je doormiddel van het verlichten van je kamer. Ook kan je de lichtwekker instellen dat hij bijvoorbeeld vogelgeluiden simuleert. Op deze manier wordt je op een hele prettige manier wakker. Wacht dus niet meer en koop je lichtwekker vandaag nog.

Dubbele wastafel

Je wilt voor het slapen gaan je tandenpoetsen, maar de wastafel is al bezet. Hierdoor moet je wachten terwijl je lekker in je warme bed wilt gaan liggen. Als je een dubbele wastafel neemt heb je dit probleem niet meer. Jij en je partner kunnen tegelijkertijd je tanden poetsen en daardoor ook op hetzelfde moment naar bed. Wie weet wat die dubbele wastafel allemaal nog meer kan opleveren? Als je al een badkamer hebt en je denkt dat je nu tien jaar moet wachten totdat je eindelijk een dubbele wastafel kan plaatsen zit je ernaast. Vaak hoef je niet je hele badkamer op te toveren om een dubbele wastafel te plaatsen. Verhoog de kwaliteit van je leven en ga dus voor een dubbele wastafel.

Google home assistent

Soms zit je lekker op de bank en heb je geen zin om op te staan om het licht uit te doen als de film begint. Gelukkig hoeft dat tegenwoordig ook niet meer, waar je vroeger je man of vrouw lief moest aankijken om op te staan kan je tegenwoordig allebei blijven zitten. Je kunt namelijk gewoon tegen je Google home assistent zeggen dat het licht uit moet. Google home assistent heeft nog talloze andere voordelen.

Massagestoel

Je kent ze waarschijnlijk wel van de vele vliegvelden op de wereld. Een massagestoel waar je dan voor één of twee euro een korte massage van krijgt. Je hoeft echter niet speciaal naar een vliegveld om op zo´n massagestoel te zitten. Je kan namelijk ook zo´n stoel kopen voor in je huis. Je hoeft dan niet je vriend of vriendin elke keer te vragen om je te masseren als je even wilt ontspannen, al moet je dat ook af toe blijven doen natuurlijk.

Geef een reactie

Thema door Anders Norén