Visie is de kunst van het zien van het onzichtbare

Blog

Mis geen programma in oktober dankzij alles in 1

Alles in 1 plaatje

De maand oktober is voor de liefhebber van nieuwe films en tv series een topmaand. Het zomerseizoen zit er in deze tijd van het jaar echt op, dus valt er op het gebied van kijkplezier weer een hoop te beleven. De ene top film na de ander wordt op tv uitgezonden en ook qua tv-programma’s hoef je je geen avond te vervelen. Dankzij alles in 1 kan je zowel op je tv als op je smartphone of tablet volop en voordelig genieten van al het nieuwe aanbod.

Iedereen kan zijn of haar favoriete programma kijken

Vroeger, voordat internet zijn intrede deed in de Nederlandse huishoudens, was het soms een gevecht om de afstandsbediening. Het ene gezinslid wilde een spannende film kijken, de ander een grappige serie en er was ook altijd iemand die het liefst sport wilde volgen. Met alles in 1 is deze strijd definitief voorbij. Iedereen kan nu zijn of haar favoriete programma kijken via verschillende apparaten. Met een alles in 1 abonnement kijk je zowel live op televisie programma’s als online. Zo kan ieder gezinslid zelf kiezen wat hij of zij gaat kijken.

Programma’s terugkijken met alles in 1

Nog een groot voordeel van alles in 1 is de optie om programma’s terug te kijken als je deze hebt gemist. Door het enorme nieuwe aanbod op tv is het bijna onmogelijk om al je lievelingsprogramma’s live te kijken. Vroeger was het een heel gedoe om een programma dat je zou missen op te nemen op een VHS-videoband. Met een alles in 1 abonnement en een tv die een internet verbinding heeft is het super eenvoudig om gemiste programma’s terug te kijken. Binnen een paar tellen kan je vrijwel ieder programma terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

Een voordelig abonnement dat zo geregeld is

Met alles in 1 kan iedereen dus kijken wat hij of zij wilt en kan je volop programma’s terugkijken. Niet zo gek dat je denkt dat met zoveel voordelen een alles in 1 abonnement vast wel duur zal zijn. Toch is dit niet het geval. Als je je erin verdiept zal je zien dat deze abonnementen eigenlijk vrij voordelig zijn en dat het hele gezin ervan kan profiteren. Bovendien is het heel eenvoudig om een alles in 1 abonnement te regelen. Twijfel dus niet langer en profiteer van alle voordelen die deze abonnementen te bieden hebben.

Geef een reactie