Visie is de kunst van het zien van het onzichtbare

Blog

Een duidelijke visie met déze camera’s

Camera

Foto’s, ze zeggen meer dan duizend woorden. Zeker in de decembermaand worden er veel foto’s gemaakt, zowel door hobbyfotografen als professionele fotografen. Leuke foto’s van het gezin, de mooie natuur of de huisdieren. Sinterklaas, Kerst en oud en nieuw, alles wordt vastgelegd. Het mooie van foto’s is dat je altijd iets hebt dat je herinnert aan dat ene mooie moment. Achter elke foto zit een verhaal. Het is aan jou of je dit wil delen met de rest. Om de állermooiste foto’s en video’s te maken voordat dit jaar tot zijn einde loopt, beveel ik je deze drie camera’s zeker aan. Je kunt ze ook onder de boom vragen voor kerst. Een beter cadeautje is er bijna niet!

Fujifilm GFX 50R

Deze camera is licht en compact. Zeer gemakkelijk dus om mee te nemen in je tas voor alledaags gebruik. De Fujifilm GFX 50R heeft een 51.4 megapixel CMOS sensor en een X-Processor beeldprocessor met enorm mooie en geavanceerde kleurenreproductie. De elektronische zoeker kan tot 0.77x vergroten. Hierdoor kan het de beelden nauwkleurig scherpstellen. Als eerste in zijn serie, ondersteunt deze camera bluetooth. De opnames kun je snel naar je smartphone koppelen met de Fujifilm Camera Remote App. Het scherm is kantelbaar en heeft een touchscreen. Nóg een voordeel is dat hij stof- en waterdicht is. Er passen twee geheugenkaarten in, zodat je o.a. je micro SD kaart 64gb erin kwijt kunt. Het vastleggen van de mooiste momenten kan beginnen!

Panasonic Lumix S1R

Een waar pareltje onder de kenners, de Panasonic Lumix S1R. Hij is zo nieuw dat hij enkel nog als pre-order te bestellen is. Deze systeemcamera is gemaakt door Leica, Sigma en Panasonic. De Lumix S1R heeft een 47 megapixel sensor. Het is de eerste systeemcamera die 4K videobeelden maakt met 60 beelden per seconde! Het creëert super scherpe beelden door de hoogwaardige technologische hoogstandjes die in deze camera zijn gebouwd. Ook in deze camera is er geen gebrek aan geheugen, door de dubbelde kaartsleuven. Een is voor SD-kaarten en eentje voor XQD-kaarten. Je kunt de camera tot wel -40 Celsius gebruiken. Ideaal dus voor de koudere bestemmingen. De Panasonic Lumix S1R is ook volledig geseald.

Sony Cybershot DSC-HX60

De Sony Cybershot DSC-HX60 is vorig jaar beloond door de Consumentenbond met het certificaat ‘Beste koop’. Niet gek dus dat hij in dit rijtje staat. De Sony Cybershot DSC-HX60 is een compacte en betaalde compact camera. Hij heeft een 30x zoom en Wi-Fi. Hierdoor is het zeer geschikt om bijvoorbeeld mee te nemen voor de mooiste vakantiefoto’s. Ook heeft deze camera een hele goede panoramafunctie, waardoor je de mooiste panoramabeelden kunt schieten. De foto’s blijven scherp dankzij de optische beeldstabilisatie, waarmee zelfs de kleinste ongewenste bewegingen worden gecompenseerd.

Geef een reactie