Visie is de kunst van het zien van het onzichtbare

Blog

Een rolcontainer huren voor het bedrijfsafval

kosten rolcontainer huren

Kijk je ook altijd op tegen het verwerken van het bedrijfsafval. Het is een vervelende klus dat niemand wilt doen. Daarom kun je het beter uitbesteden aan een bedrijf dat zich daar volledig op richt. Door het verwerken van je bedrijfsafval uit te besteden, worden al je zorgen uit handen en dat is enorm prettig. Daardoor houd je meer tijd over voor de belangrijke dingen van je werk. Het afsluiten van een abonnement is erg eenvoudig en relatief goedkoop. Vaak is een extern bedrijf nog goedkoper dan de gemeente. Ben je benieuwd naar de kosten voor het huren van een rolcontainer? Lees dan gerust verder.

Wie is mijn afvalinzamelaar?

Ik was het zat om elke keer zelf al het bedrijfsafval te verzamelen en vervolgens weg te gooien. Het was een klus waar ik altijd tegenop keek. Ik bedacht me dus dat het handiger was om dat te laten doen door een bedrijf dat daarin gespecialiseerd is. Na verschillende afvalinzamelaars te hebben vergeleken kwam ik uit bij MKB-Afval. Dat is een erkend afvalinzamelingsbedrijf dat rolcontainers zowel levert als leegt in heel Nederland. Je kunt op hun website eenvoudig de verschillende prijzen vergelijken en een abonnement afsluiten. Bij het samenstellen van je abonnement kun je zelf bepalen welke rolcontainer je wilt huren en hoe vaak deze geleegd moet worden.

De verschillende abonnementen

Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar bij MKB-Afval. Je kunt zelf een abonnement samenstellen die precies aansluit bij al jouw wensen en voorkeuren. Je kunt zelf bepalen wat voor rolcontainer je wilt gebruiken, de frequentie van het legen van de rolcontainer en wanneer deze geleegd moet worden. Bovendien is het mogelijk om tussentijds wijzigingen door te voeren in je abonnement. Bij een abonnement zitten er overigens ook een aantal dingen bij inbegrepen. Denk hierbij aan de levering van de rolcontainer op locatie, de huur van de rolcontainer, het legen van de rolcontainer, het verwerken van het bedrijfsafval en de milieutoeslagen. Dus je hoeft bij het afsluiten van een abonnement je verder nergens zorgen over te maken.

Wat zijn de kosten voor het huren van een rolcontainer?

De kosten van het huren van een rolcontainer verschilt per het soort afval. Papier- en kartonafval is het goedkoopste afval om te laten verwerken. Archiefvernietiging is het duurste om te laten verwerken. Verder hangen de prijzen ook af van de grootte van de rolcontainer en de frequentie van het legen van de rolcontainer. Mocht je benieuwd zijn naar alle kosten van het huren van een rolcontainer, dan raad ik je aan om een kijkje te nemen op de website van MKB-Afval. Daar staan de verschillende prijzen in een duidelijk overzicht.

Geef een reactie