Visie is de kunst van het zien van het onzichtbare

Blog

Vlaggen bestellen: toon visie als ondernemer

vlaggen bestellen

Laatst was ik aanwezig bij een beurs. Ik had daar de mogelijkheid mijn product goed onder de aandacht te brengen. Maar hoe doe je dat? De ene kraam ziet er nog mooier en professioneler uit dan de andere. En ik ben maar alleen. Hoe val je dan op? Als je zelf eens goed rond kijkt op zo’n beurs zie je het eigenlijk vanzelf. Je moet gewoon vlaggen bestellen. Of banieren, spandoeken of ander beursmateriaal. Professionele bedrijven bedrukken die vlaggen voor je met jouw logo of jouw product. En dan val je echt op. Dus voor de volgende beurs ga ik vlaggen bestellen.

Vlaggen bestellen: professioneel ondernemer

Het is natuurlijk even een investering, maar in de stortvloed van informatie die bezoekers bijvoorbeeld op een beurs krijgen moet je opvallen. Bovendien gaat het materiaal heel lang mee en kun je het jaren gebruiken. De vlaggen en het andere materiaal geven je onderneming een professionele uitstraling. Het geeft aan dat je in jezelf gelooft en daarin ook wilt investeren. De klant zal ook kijken naar het uiterlijk van jouw bedrijf, naar de uitstraling. Niet zo gek; dat doe je zelf ook.

Wat wil je uitstralen?

Vlaggen trekken de aandacht, ze vallen vaak op en daarom is het een uitstekend medium om reclame mee te maken. Het is een belangrijk middel om jouw imago, jouw uitstraling vorm mee te geven. Als je vlaggen wilt bestellen zal je merken dat er een zeer groot aanbod is. Het is daarom goed van te voren te bedenken wat je precies wilt en wat je precies over wilt brengen. Bestel je vlaggen om je logo bekender te maken, of gebruik je je vlag om een bepaalde, korte boodschap over te brengen? Of zet je er gelijk je e-mail adres of website op? Alles kan. Als je vlaggen bestelt, dan maak je echt een statement. Zoals eerder gezegd: vlaggen vallen op, ze trekken mensen naar je toe. Reclame maken met een vlag is een prima manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Zorg voor een pakkende tekst of een opvallend logo en de vlag doet de rest. Vlaggen bestellen is eenvoudig als je eenmaal de keuze hebt gemaakt. Er kan van alles op de stof gedrukt worden. Denk ook aan grappige details. Als je ergens een event hebt en je deelt hapjes uit dan kun je dus ook cocktailvlaggetjes laten maken. Zo kan niemand om jouw bedrijf heen.

Vlaggen bestellen: gewoon doen. Als ondernemer toon je dan niet alleen visie, maar je toont ook jouw bedrijf uitbundig!

 

Geef een reactie